Ciutat

Un conductor begut xoca contra una ambulància i fuig

A les 17.06 hores del dimarts 20 d’abril, a la ronda de Santa Maria amb passeig dels Almogàvers, la Policia Municipal va rebre un avís informant que un cotxe havia xocat contra una ambulància i havia marxat del lloc dels fets.

L’ambulància va patir danys per fregament en un lateral. El conductor de l’ambulància va anotar la matrícula del vehicle i els agents van poder localitzar el conductor, de 48 anys, al seu domicili i van comprovar que el turisme no disposava de la ITV en vigor ni d’assegurança obligatòria.

Així mateix, van observar clars símptomes d’estar sota la influència de begudes alcohòliques. El turisme va ser immobilitzat per manca d’assegurança obligatòria, per tenir la ITV caducada i per haver marxat del lloc de l’accident. Els fets estan sent investigats. Van intervenir dues unitats de Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top