Ciutat

Decomissades 500 plantes de marihuana d'un domicili de la plaça Laietana

Imatge del cultiu de plantes de marihuana de dins l'edifici / VICTÒRIA ROVIRA

Els Mossos d'Esquadra han decomissat 500 plantes de marihuana aquest matí en un domicili a la plaça Laietana de Sabadell. La policia catalana tenia sospites que en aquest edifici, el número 14 de la plaça, hi havia una plantació il·legal, i avui a primera hora del matí  han desplegat un dispositiu per entrar-hi. Un cop dins, han trobat el que sospitaven: una plantació de marihuana, amb 500 plantes en total.

Els Mossos han entrat al domicili aquest matí / VICTÒRIA ROVIRA

Dit això, els agents policials no han trobat a ningú a l'interior del domicili. De moment, no hi ha detinguts, tot i que els Mossos han obert una investigació. Podrien instruir diligències judicials al responsable de l’habitatge per un presumpte delicte contra la salut pública.

Els Mossos decomissen les plantes de marihuana / VICTÒRIA ROVIRA

[Ampliarem informació en els pròxims minuts]

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top