Oci i cultura

Quins llibres recomanen Manel Navarro, Marc Ribas o Jaume Madaula?

Manel Navarro,

Músic, candidat Eurovisió 2017

Navarro confessa que ara mateix es troba llegint poesia clàssica. Però recomana ‘Yo tampoco gané Eurovisión’, de Javier Adrados.

Jaume Madaula,

Actor de teatre i ‘Antidisturbios’

Recomana ‘Beaubourg, una utopía subterránea’, d’Albert Meister. “Es tracta d’un hipotètic diari d’un espai comunitari sota la ciutat de París, on es crea un espai públic (autogestionat i sense diners)”, explica Madaula. Un assaig polític per qüestionar-nos!

Marc  Ribas,

Cuiner a La Taverna del Ciri i presentador de TV3

Recomana ‘Música per a camaleons’, de Truman Capote. “Per gaudir de la seva ironia, frivolitat i sentit de l’humor. Una personalitat única. Té relats curts molt divertits, curiosos i emotius; com Una adorable criatura, sobre Marilyn Monroe.

Héctoz Lozano,

Guionista i productor de ‘Merlí. Sapere Aude’

Recomano ‘Sexe ficció’. “No només perquè la Marta sigui amiga meva, sinó perquè qüestiona moltes coses que ens fan pensar com arriba i pot arribar a ser de masclista la societat, i crec que és un exercici que tots hem de fer”.

Marina Garcia ,

nedadora del CN Sabadell

Recomana ‘El poder del ahora’. “És un llibre amb una perspectiva de la vida molt necessària per controlar els teus pensaments, deixant el passat i el futur en segon pla i vivint el present al màxim”.

Arnau Muñío,

Cuiner a Direkte Boqueria

Recomana ‘Wabi Sabi para artistas, diseñadores, poetas y filósofos’. “Explica els valors en l’estètica  japonesa. El valor del que és imperfecte, natural, artesà i de la seva comunicació amb el pas del temps”, diu Muñío.

Alberto Edjogo,

Exfutbolista i comentarista

Recomana el Llibre ‘Things fall apart’, de Chinua Achebe. En una societat individualista com aquesta, l’autor nigerià ens fa viatjar en l’espai-temps per mostrar-nos els instints més bàsics de l’ésser humà amb lliçons de vida contínues.

Publicitat
Comentaris
To Top