Publicitat
Diners

Iniciativa solidària de Fluidra per ensenyar a nedar a 2.000 nens del Senegal

Fundació Fluidra lidera la creació d'una piscina a Senegal
Fundació Fluidra lidera la creació d'una piscina a Senegal / CEDIDA

Ensenyar a nedar a més de 2.000 nens a Senegal (Àfrica) és l’objectiu d’un nou projecte solidari que ha posat en marxa Fluidra, la multinacional del sector de la piscina i wellness amb seu a Sabadell, a través de la seva fundació. La iniciativa s’inscriu en la col·laboració entre Fluidra i les Escoles Pies d’Àfrica de l’Oest, a través de la societat conjunta KAG25, que té com a missió oferir formació laboral en agricultura intensiva a la regió de Karang.

El projecte preveu la construcció d’una moderna piscina semi-olímpica (25×12,5 metres) en una escola de Thiaroye, població propera a Dakar, capital del país, en la qual podran aprendre a nedar més de 2.000 nens i joves de la zona, mitjançant diferents activitats i competicions. La Fundació Fluidra finançarà el projecte, la companyia Fluidra subministrarà els materials i Sensec, un client local, executarà les obres. El projecte parteix d’una realitat dramàtica i punyent, doncs, segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), l’ofegament és una de les principals causes de mort entre nens a tot el món, i a l’Àfrica les taxes de mort per ofegament són entre 15 i 20 vegades més altes que a Europa.

“Amb la construcció de la piscina -indica Joan Planes, president de la Fundació Fluidra- volem facilitar l’aprenentatge de la natació al nombres més gran possible de nens i joves i donar-los les eines que els poden salvar la vida”.

Publicitat
Comentaris
To Top