Oci i cultura

El Circ Raluy Legacy prorroga la seva estada a Sabadell

Circ Raluy Legacy / La Cámara de Pepe

Sabadell continuarà gaudint del bon humor i optimisme de Todo (lo)cura, el nou espectacle del Circ Raluy Legacy que aquests dies està presentant a la ciutat. La companyia ha decidit prorrogar el xou fins al 23 de maig a la mateixa ubicació, l’Eix Macià.

“Tot i l’excel·lent ritme de venda d’entrades que estem tenint, l’aforament limitat ha fet que moltes persones a Sabadell no hagin pogut veure encara el nou espectacle. Amb aquesta pròrroga hem volgut agrair al públic de Sabadell el suport i la bona acollida que ens ha donat en aquests temps tan delicats pel món de la cultura. Donarem l’oportunitat de veure l’espectacle a totes aquelles persones que encara no ho han pogut fer” comenta Louisa Raluy, codirectora de Circ Raluy Legacy.

Imatge de les ‘roulettes’ del circ Raluy / LLUÍS FRANCO

El Circ Raluy Legacy, ubicat a davant d’El Corte Inglés, continuarà oferint sis funcions setmanals fins al 23 de maig. Es poden consultar horaris i funcions a la web del circ. Des de la companyia recorden que, per facilitar l’accés a la cultura. els divendres es continuarà amb la iniciativa Happy-friday, amb un 50% de descompte per a famílies nombroses, monoparentals, discapacitats, carnet jove i jubilats.

Humor i optimisme

Todo (lo)cura és un espectacle ple d’humor i amb la dosi d’optimisme que tots necessitem en aquests moments. Impressionants números aeris, equilibris impossibles, la família Raluy ens ofereix la seva essència, que no és una altra que la del més pur circ dels anys trenta. Llums, so, coreografies úniques, l’avantguardisme més actual i l’últim en tecnologia fan que l’espectacle sedueixi als grans i fascini els més petits.

L’espectacle inclou una actuació estel·lar, única i exclusiva. Es tracta dels Hermanos Cedeño, directament de l’Equador i per primera vegada en gira. Aquests germans s’han presentat a les millor pistes internacionals i han sorprès a diferents Talent Shows del món, posant al públic dempeus. Ara ens presenten, per primera vegada a Espanya, un numero acrobàtic, amb molt de risc i de gran impacte visual.

A més, el nou espectacle s’ha dissenyat seguint les més estrictes mesures de seguretat sanitària, ja que la salut dels assistents i dels artistes és una prioritat per a la família. Es tracta d’un espectacle d’una hora i mitja, sense descans, per a evitar el contacte entre el públic. Tot l’equip del circ porta màscara i ha estat format en els protocols que cal aplicar. Després de cada funció s’higienitzen les graderies i les zones comunes.

Publicitat
Comentaris
To Top