Ciutat

Un home roba violentament en un domicili i s'endú tres guitarres

Furgoneta amb els objectes robats a l'interior / MOSSOS

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 40 anys, nacionalitat espanyola i veí de la ciutat, com a presumpte autor d'un robatori violent a l’interior d’un domicili de Sabadell, produït el 29 d'abril. A més, se l'acusa de robar una furgoneta, a la via de Massagué.

Els fets: una furgoneta i tres guitarres

Un home va aturar uns mossos que patrullaven pel carrer de via Massagué i els va explicar que li acabaven de robar la seva furgoneta. Ràpidament, els agents van iniciar una recerca i van localitzar a pocs metres del lloc el vehicle sostret circulant per un carrer. Aprofitant que el semàfor es posava en vermell, van aturar el vehicle i van detenir el conductor.

En el moment de l’escorcoll, dins del vehicle els Mossos van trobar tres guitarres que no eren del lladre. A més, se li va trobar en una butxaca un afinador. Els agents van comprovar que els objectes havien estat robades d’un pis aquella mateixa nit.

Guitarres robades a l'interior del domicili / MOSSOS

Pels volts de les 5 h de la matinada, el presumpte autor havia entrat en un pis mentre el seu propietari dormia i quan la víctima es va despertar li va exigir diners. El lladre va agafar els diners i les guitarres i va marxar del pis.

L’home va quedar detingut com a presumpte autor d’un furt d’ús de vehicle i també per un robatori violent a interior de domicili. El detingut va passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Sabadell, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top