Ciutat

Dos cotxes xoquen a Riu-sec i un d'ells bolca

Dos vehicles van tenir una col·lisió frontal i lateral ahir al migdia al passatge de Sant Pau de Riu-sec a Sabadell i un d'ells va bolcar. Els dos turismes circulaven pel mateix sentit quan el que circulava pel carril de la dreta va frenar per canviar de carril i no va percebre l’altre turisme que es trobava al carril esquerre. Es va produir la col·lisió i els dos turismes van acabar desplaçats fins a l'altra banda del carril contrari. El cotxe col·lidit va fregar amb la vorera i va bolcar.

El conductor causant de l'accident, de 70 anys, va resultar il·lès. El conductor del turisme col·lidit, de 41 anys, i un dels ocupants, de 27 anys, també. Així i tot, l’altre ocupant, de 34 anys, va resultar ferit lleument i l'ambulància el va traslladar a l’hospital Parc Taulí. La Policia va avisar a neteja viària per la retirada de les restes de l’accident i el trànsit va quedar tallat a la zona temporalment.

Hi van intervenir tres dotacions de Bombers, una unitat del SEM i quatre unitats de Policia Municipal de Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top