Ciutat

Veïns del Poblenou faran noves mobilitzacions per aconseguir un metge per al consultori

La Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) ha convocat dues mobilitzacions per reclamar al Departament de Salut que incorpori un metge al consultori local del Poblenou, reobert aquest dilluns després d’un any tancat per la pandèmia.

El consultori local del Poblenou / VICTÒRIA ROVIRA

D’una banda, aquest dimecres, 5 de maig, tant la FAVS com l’Associació de Veïns del Poblenou es concentraran a la plaça del Doctor Robert de Sabadell. La protesta serà a les 18 h i va específicament “dirigida contra el grup municipal d’ERC”, a qui assenyalen per ser el partit de la consellera de Salut, Alba Vergés i estar d’acord amb les condicions amb què ha reobert l’equipament.

Les mobilitzacions arribaran al Parlament de Catalunya dimarts que ve. Aquell dia, 11 de maig, la federació té previst reunir-se amb tots els grups parlamentaris menys Vox per denunciar que el consultori ha reobert tres dies a la setmana i sense metge, quan reclamen que obri cada dia i almenys amb un professional de medicina.

Dues hores menys

Des de la FAVS denuncien que el consultori ha reobert dues hores menys de les anunciades prèviament. Inicialment la intenció de Salut era que estigués obert dilluns, dimecres i divendres de 8 a 13 h, però aquesta setmana obrirà fins a les 11 h perquè l’única infermera que hi treballa destinarà les altres hores a la campanya de vacunació fora del centre.

El Poblenou recupera el consultori mèdic un any després de l’inici de la pandèmia

Comentaris
To Top