Publicitat
Diners

El relleu generacional a les indústries preocupa

El Consell Intersectorial d’Empresaris (CIESC), la Confederació de la Indústria Tèxtil (Texfor) i el Gremi de Fabricants de Sabadell alerten de la manca de professionals qualificats que pot posar en perill el relleu generacional a les indústries del nostre país.

Les tres entitats econòmiques van protagonitzar aquest dimarts una nova sessió del IV Congrés de Pimes de Catalunya organitzat per Fepime Catalunya amb l’objectiu d’analitzar l’estat actual de la petita i mitjana empresa catalana i elaborar un recull de propostes de millora que es lliurarà posteriorment a les administracions.

CIESC, Texfor i Gremi de Fabricants, i les empreses sabadellenques en general, reclamen una Formació Professional que respongui a les necessitats del teixit empresarial, a banda de denunciar la manca d’ajuts directes a empreses i comerços. També van expressar la seva preocupació perquè els fons europeus Next Generation arribin i beneficïin realment a les empreses.

El IV Congrés de Pimes de Catalunya, estructurat en 20 trobades amb 24 organitzacions territorials i sectorials del Principat, es clourà el proper 15 de juny a la seu de Foment del Treball.

Publicitat
Comentaris
To Top