Diners

L'enginyeria gallega Indutec es converteix en la primera adquisició del grup IDP

L'acord entre les dues parts
L'acord entre les dues parts / CEDIDA

IDP, grup d’enginyeria amb seu a la Torre Mil·lènium de Sabadell, ha fet la seva primera adquisició:  l’enginyeria gallega Indutec, amb més de 25 anys d’experiència en el mercat i especialitzada en el sector alimentari, operació que li permetrà passar a generar uns ingressos anuals de 14 milions d’euros.

IDP és líder a Espanya en el desenvolupament de projectes d’enginyeria, arquitectura i medi ambient basats en la tecnologia BIM (Building Information Modeling). Ara, la companyia dóna un salt qualitatiu amb la integració d’Indutec, referent a Galícia i amb més de 2.000 projectes materialitzats per a clients com Leche Pascual, Entrepinares, Puleva o Conservas Albo.

IDP ha adquirit el 100% d’Indutec -amb oficines a A Corunya i Lugo- i aquesta fita la convertirà en la principal companyia de serveis d’enginyeria BIM per a la indústria alimentària a Espanya (làctics i derivats, conserves de peix, processament de carn...).

“Amb l’adquisició d’Indutec -valora Enric Blasco, conseller delegat d’IDP- reforcem la nostra experiència i coneixement en la indústria alimentària, un dels sectors que millor ha resistit l’any 2020 i que estem convençuts tindrà un fort creixement en els pròxims anys, incorporant un dels principals actors del sector a Espanya, integrat per un gran equip de professionals multidisciplinaris experts en la matèria”.

“En segon terme, reforcem la nostra posició en el mercat nacional sumant les oficines de A Coruña i Lugo, a les de Madrid, Sabadell-Barcelona i Jerez, per a donar un millor servei de proximitat als nostres clients en el Nord-oest d’Espanya”.

És la primera compra també que IDP du a terme després de l’entrada en el seu accionariat -el passat mes de juliol- del fons de capital privat NAZCA. Un fet de gran importància, doncs li permetrà, a banda del creixement orgànic, desenvolupar un ambiciós pla d’expansió basat en la integració d’altres firmes que generin sinèrgies i el consolidin com el primer grup de serveis d’enginyeria basats en BIM a Espanya i Portugal i amb presència a Llatinoamèrica.

El fins ara propietari d’Indutec, Manuel Anido, romandrà en el grup com a director general de la Zona Nord-oest.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top