Publicitat
Diners

Fluidra tanca un primer trimestre de rècord, amb unes vendes de 508 milions (+61%)

La sabadellenca Fluidra ha tancat el primer trimestre del 2021 amb uns excel·lents resultats. La multinacional de la piscina i ‘wellness’ -que ha celebrat aquest dijous la seva junta general d’accionistes- ha generat unes vendes de 508 milions d’euros, un 61% més, i un EBITDA (benefici abans d’interessos, impostos i amortitzacions) de 135 milions, un 162% més (amb un marge del 26,5%).

La bona marxa del negoci fa preveure que el conjunt de l’exercici serà encara millor, amb un augment de les vendes d’entre el 25 i el 30%, a tipus de canvi constant.

“Hem presentat un trimestre rècord’, valora Eloi Planes, president executiu de Fluidra. “Tinc l’orgull de dir que ja hem superat els objectius del Pla Estratègic 2022 en base als nostres resultats dels darrers dotze mesos, i això més d’un any abans del previst”.

“Els nostres excel·lents resultats en el primer trimestre, la continuïtat del augment de les vendes a l’abril i les brillants perspectives que tenim per davant suggereixen que el 2021 serà un any rècord. El nostre equip segueix realitzant un gran treball”.

0,40 EUROS PER ACCIÓ

Fluidra ha fet públics aquests resultats el dia de la seva junta general ordinària, celebrada en format telemàtic, en la qual els accionistes han aprovat els comptes del 2020, exercici tancat amb unes vendes de 1.488 milions d’euros (+8,8%), un EBITDA de 321 milions (+19,3%) i un benefici net de 96 milions, multiplicant per més d’onze els guanys de l’any anterior.

El repartiment d’un dividend de 0,40 euros per acció pujarà a un màxim de 78 milions d’euros, gairebé el doble que l’exercici anterior.

La junta d’accionistes va reelegir com a consellers Eloi Planes, Bernardo Corbera i Óscar Serra.

Publicitat
Comentaris
To Top