Publicitat
Ciutat

Sancionen un home de 92 anys per beure al carrer durant el toc de queda

Foto d'arxiu de la Policia Municipal a Campoamor / POLICIA

A Campoamor, agents de la Policia Municipal van identificar dues persones, de 52 i 92 anys, que sortien d'un establiment i es trobaven consumint alcohol a la via pública. Concretament, al carrer de Lluís Creus amb carrer de Campoamor.

Eren les 22.30 h, per tant, en ple toc de queda. Les dues persones van ser sancionades administrativament segons la LO 4/2015 de Seguretat Ciutadana per consum d’alcohol compartit a la via pública i per incompliment de les restriccions de mobilitat nocturna. Van actuar quatre unitats de Policia Municipal.

Detingut per no portar mascareta i reaccionar agressivament contra la policia

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top