Ciutat

La Policia assegura que la primera nit sense toc de queda a Sabadell ha estat "tranquil·la" i "sense aglomeracions"

Grups de joves es van reunir al Centre de Sabadell ahir a la nit després de caure el confinament nocturn / VICTÒRIA ROVIRA

La Policia Municipal de Sabadell assegura que la primera nit sense confinament nocturn a Sabadell ha estat "tranquil·la" i no s'han produït aglomeracions ni botellons, a diferència de localitats com Barcelona. En declaracions al D.S., reconeixen que ha anat millor del que s'esperaven, tot i que han hagut d'intervenir en una seixantenta d'ocasions per alertar a grups de joves que no mantenien algunes de les mesures sanitàries contra la Covid-19.

L'intendent de la Policia, Joan Antoni Quesada, afegeix que malgrat aquests tocs d'atenció, hi ha hagut un nivell de responsabilitat "bastant elevat" per part de la ciutadania. "Estem satisfets, ja que el resultat final ha estat molt positiu", remarca.

Els agents van haver d'intervenir en seixanta ocasions per la insuficiència de mesures de seguretat per la Covid-19 / VICTÒRIA ROVIRA

El doble d'agents

La Policia Municipal de Sabadell va preparar per ahir un dispositiu especial similar al que es compon a les revetlles de Sant Joan i a les nits de Cap d'Any davant la finalització de l’estat d’alarma i, en conseqüència, la fi del toc de queda. Es van doblar els efectius que solen fer guàrdia en un dissabte normal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top