Publicitat
Ciutat

L'Ajuntament renovarà la plaça de la Fuensanta per donar prioritat als vianants

Els vianants tindran preferència a la plaça de la Fuensanta un cop finalitzin les obres de renovació que permetran dotar Ca n'Oriac d'un espai renovat. La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dimarts la licitació de les obres per 380.000 euros i la previsió que comencin a l'estiu i durin set mesos, de manera que estarà acabada previsiblement la primavera de l'any que ve.

Així serà la nova plaça de la Fuensanta / CEDIDA

La plaça donarà prioritat als vianants i limitarà el pas del trànsit rodat, sempre garantint l'accés als aparcaments privats de la zona. Tota la plaça es farà de plataforma única, de manera que la vorera i la calçada estaran al mateix nivell. El paviment incorporarà llambordes de formigó i es faran parterres triangulars aprofitant part de l'arbrat existent i incorporant-ne de nous.

Canvi de sentit

Per tal de minimitzar la pèrdua de places d'aparcament que comportarà la reforma de la plaça, el carrer de la Mola passarà a ser de sentit únic. D'aquesta forma, tal com ha anunciat l'Ajuntament, es guanyaran places d'aparcament en semibateria.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top