Publicitat
Oci i cultura

L’etiqueta de la cervesa, un nou llenç per a Werens

L'etiqueta mostra endolls i ports USB / DS

Les llaunes de cervesa s’han convertit en un possible nou llenç on dibuixar per a l’artista urbà Werens. I a més a més, aportant-hi una pinzellada de reivindicació contrària als sistemes de control i securitaris cada vegada més estesos en les societats occidentals del segle XXI. 

No debades, la cervesa s’ha batejat com a Present Control i inclou a l’etiqueta el grafti Flors i Cables. S’hi poden veure els reconeixibles elements de la galàxia Werens, com els endolls i els ports USB, que ens transporten al món de la hiperconnexió digital i a l’espionatge massiu per entitats supranacionals. 

La cervesa és una DIPA DDH de la cerveseria Espiga. De color groguenca amb tocs ataronjats, és una beguda amb escuma blanca cremosa i persistent en boca, és sedosa i de cos mithà. En aroma i gust s’hi troben notes de fruita pinya i cítriques aportades per un abundant dry hopping amb llúpol Eukuanot.

Werens il·lustra la cervesa ‘Present Control’ de la casa Espiga / DS

“Hem volgut fer homenatge a l’art urbà. I per a la primera cervesa de la col·lecció han col·laborat amb un dels pioners a Catalunya: el grafiter Werens, amb grafitis reivindicatius que passen les fronteres i es troben per tot el món”, expliquen des de l’Espiga a les xarxes socials. 

Art per expressar què hem après de la crisi

Publicitat
Comentaris
To Top