Diners

Rhône Capital ven un 4,91% del capital de Fluidra per 300,5 milions d’euros

Rhône Capital, a través del seu fons Piscina Luxembourg Holdings, ha venut un 4,91% del capital social de Fluidra per 300,5 milions d’euros en el marc d’un procés de col.locació accelerada dirigit exclusivament a inversors qualificats.

Piscine Luxembourg Holdings s’ha desprès de 9,6 milions de títols de la companyia sabadellenca aprofitant el seu bon comportament a l’IBEX 35, amb un preu de venda de 31, 3 euros per acció.

Fluidra ha recomprat 1,8 milions d’aquests títols al mateix preu, per a destinar-los al programa d’incentius a llarg plaç de directius. Aquest matí, les accions de Fluidra queien prop d’un 5% en Borsa, després d’haver pujat un 50% en el que portem d’any.

Piscine Luxembourg Holdings, primer accionista de Fluidra, manté un 16,58% del seu capital, equivalent a 32,42 milions d’accions de la firma sabadellenca.

Comentaris
To Top