Vallès

Desmantellada una plantació de marihuana descoberta durant el desnonament d’un habitatge ocupat a Sentmenat

Imatge de la plantació de marihuana trobada / CEDIDA

La Policia Nacional ha desmantellat una plantació de marihuana descoberta durant el desnonament d’un habitatge ocupat a Sentmenat. Els agents van ser requerits per la comissió judicial i la Policia Local durant el desnonament, en comprovar l’existència de la plantació. Hi van trobar 800 plantes de marihuana, que pesaven uns 86,66 quilograms, així com tota la infraestructura instrumental i de climatització necessària.

Van comprovar també que obtenien l’electricitat de forma fraudulenta. En el moment de la intervenció no es va trobar els ocupants, però se’ls va identificar més tard i es van detenir tres persones. Aquesta identificació es va fer gràcies als indicis que es van trobar a l’interior de l’habitatge i a les informacions de què disposaven els investigadors, ja que ja havien estat detinguts anteriorment per motius similars.

Finalment van ser localitzats l’endemà i van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Comentaris
To Top