CASTELLAR

Tall en el subministrament d’aigua al centre de Castellar a causa d’una fuita

La incidència afecta el nucli urbà entre els carrers Barcelona i carrer Nou / CEDIDA

Aquesta nit passada s’ha produït una fuita d’aigua al centre de Castellar del Vallès que ha provocat que prop d’un 20% d’abonats, unes 1500 persones, no tinguin aigua aquest matí als seus domicilis. La incidència ha tingut lloc a la cruïlla entre l’avinguda de Sant Esteve i el carrer de Sant Pere d’Ullastre, però també té una àmplia afectació entre el carrer Nou i el carrer de Barcelona.

Així mateix, els operaris de l’empresa Agbar treballen en la reparació de la canonada i tenen previst solucionar l’avaria cap a les 14:00 aproximadament, segons informa la companyia. La incidència, però, també afecta el trànsit:  està tancat el tram del carrer de Sant Pere d’Ullastre, entre avinguda de Sant Esteve fins a la carretera de Sentmenat. Però s’ha obert el trànsit a l’avinguda de Sant Esteve. Per sort, de moment no hi ha embussos de trànsit en aquesta zona.

Segons ha explicat l’Ajuntament de Castellar, els operaris d’Agbar intenten també reduir el nombre de llars sense aigua en paral·lel a la reparació genèrica de la fuita. De fet, l’empresa ha informat, cap a les 15 h, que tots els domicilis del municipi ja han recuperat el servei de subministrament d’aigua, excepte els de l’Avinguda Sant Esteve 67 i 69 i Sant Pere Ullastre 12,14 i 16. Agbar ha demanat disculpes i ha informat que tenen previst que es pugui restablir el servei en aquests domicilis abans de les sis de la tarda.

Comentaris
To Top