Oci i cultura

Alaine Aguirre porta 'X ha muerto' a Macondo

Alaine Aguirre / DS

L’escriptora basca Alaine Aguirre serà a Sabadell el proper dijous, 20 de maig, per presentar el seu celebrat llibre X ha muerto. La presentació tindrà lloc a la Llibreria Macondo i serà presentat per la sabadellenca Georgina Monge, autora del bloc d’Instagram A punt de llibre.

Aguire (Bermeo, 1990) va guanyar el Premi Euskadi de Plata per X hil da l’any 2016. Ara es tradueix el castellà per l’editorial Consonni i arribarà també a la Fira Literal de Barcelona.

De fet, aquest mes estarà de gira per Catalunya presentant el seu llibre al costat de la no menys recomanable Uxue Alberdi, autora de Jenisjopling. Totes dues autores estaran divendres a Barcelona (La Raposa, 19 hores). A més a més, Alberdi conversarà dissabte amb la periodista Marta Molina a Barcelona (Literal, Festival d'Idees i Llibres Radicals, 15.30 hores).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top