Publicitat
EDITORIAL

Generar riquesa, noves oportunitats

En aquestes línies hem insistit en moltes ocasions sobre el caràcter autocrític, excessivament autocrític, dels sabadellencs. Aquesta manera de ser, compartida per molts veïns, té pros i també contres: ens fa ser ambiciosos respecte a la nostra ciutat, però alhora ens impedeix ser conscients dels avantatges que té Sabadell.

Segons les darreres dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE, 2018), la capital vallesana és la tercera gran ciutat de Catalunya –rànquing de les deu primeres– en renda per càpita (13.046 euros), només per sota de Barcelona (16.046) i de Tarragona (13.433). La ciutat se situa en la mitjana catalana, fet molt rellevant perquè indica que estem en la línia del país.

Pendents de saber l’estadística posterior a la crisi Covid, podem dir que Sabadell no s’ha quedat enrere. Dit això, també és important conèixer i posar èmfasi als contrastos que tenim dins de la nostra ciutat. El dissabte passat, en l’editorial celebràvem la iniciativa Invest in Sabadell, que vol atreure empreses, professionals i talent d’arreu. La sortida de la recessió ha de suposar noves oportunitats, generació de riquesa i de llocs de feina, i tot plegat ha de repercutir a la societat sabadellenca.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top