Publicitat
Vallès

Més de 2 milions per a l’IE Sant Esteve de Castellar

Una zona del pati de l’IE Sant Esteve de Castellar del Vallès / elnousafareig.org

El centre educatiu Sant Esteve de Castellar del Vallès rebrà una inversió de 2.070.000 euros per transformar-lo en institut escola (IE). Els diners seran avançats per l’ajuntament, que a més invertirà 230.000 euros propis més. La Generalitat tornarà l’import en dos pagaments entre el 2023 i el 2024.

Tot plegat permetrà al centre la reforma de diverses instal·lacions ja existents:  s’ampliarà l’aulari amb façana d’obra vista, on se situaran de forma definitiva els vuit grups d’ESO i les sales de tecnologia i laboratori; a més, es reformarà l’edifici central més antic, on s’ubicaran els dotze grups de primària i una biblioteca; finalment, es millorarà l’accés al menjador a l’edifici d’Educació Infantil. Més enllà d’això es construirà un nou edifici, on hi haurà un gimnàs, l’aula d’audiovisuals i l’ampliació del menjador.

Es preveu que les obres estiguin finalitzades a l’inici del curs 2022-2023, i permetran ampliar els metres quadrats útils de 3.825 a 5.300. L’objectiu és fer front a les necessitats del centre, que des del curs passat acull els estudis d’ESO. Aquest estiu es faran també treballs d’adequació per acollir dos grups de 1r, 2n i 3r d’ESO.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top