Publicitat
Diners

Una trentena d’aturats es beneficien del programa Sabadell Pla Covid-19

J. Martín

Una trentena d’aturats es beneficiaran durant sis mesos d’un dels programes d’ocupació propis de l’Ajuntament de Sabadell en el marc del Pla Covid-19, que articula diferents mesures per superar la crisi amb un pressupost de més d’un milió d’euros.

Aquest dimecres, va ser la mateixa alcaldessa, Marta Farrés, en una visita al barri d’Espronceda, qui va presentar aquesta acció sobre el terreny.

Un grup de treballadors realitza, a la plaça de Rogelio Soto, treballs de millora i manteniment de l’espai públic, relacionats amb neteja viària, fusteria, pintura, construcció, jardineria…

“El benefici del programa –va assegurar Farrés– és múltiple: persones en atur poden treballar, contribuïm a superar la crisi derivada de la pandèmia i la ciutat millora la seva fesomia. No ens agrada parlar de recursos assistencials; la gent vol treballar i progressar”.

Fins ara, el Pla Covid-19 ha permès la contractació de 79 persones. La trentena de nous contractes formen part dels 320 que, com a mínim, l’Ajuntament preveu formalitzar enguany a través dels programes del Vapor Llonch.

Publicitat
Comentaris
To Top