Publicitat
Ciutat

El president Pere Aragonès fa la seva primera visita oficial a Sabadell

El nou president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha fet aquest dimarts al matí la seva primera visita oficial com a cap de l’executiu a Sabadell. Concretament, ha conegut de primera mà el Servei de Salut Mental Infantil i Juvenil del Taulí.

/ VICTÒRIA ROVIRA

Al president l’han rebut l’alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, i el regidor d’Acció Social i Habitatge, Eloi Cortés, així com la presidenta i el director general del Taulí, Mariona Creus i Joan Martí respectivamentA l’acte també hi ha assistit el diputat sabadellenc d’ERC, Juli Fernàndez, així com el regidor portaveu del grup republicà a l’Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernàndez.

Tot just baixar del cotxe, Aragonès ha estat parlant durant cinc minuts llargs amb el president de la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS), Manuel Navas, que li ha transmès la demanda d’una sanitat 100% pública i de qualitat i la necessitat que Sabadell disposi d’una residència pública. També li ha reclamat el retorn de l’oncologia pediàtrica al Taulí, que el consultori del Poblenou tingui metge i que tots els CAP recuperin el servei de pediatria.

Aragonès, a Sabadell: “Hem de donar tot l’impuls a la salut mental”

Publicitat
Comentaris
To Top