Publicitat
Ciutat

Enxampen un jove robant cervesa de nit a la Nova Creu Alta

L'estadi de la Nova Creu Alta / LLUÍS FRANCO

Enxampat un jove de 20 anys que s’havia colat a les instal·lacions de la Nova Creu Alta per robar-hi. La Policia Municipal el va detenir minuts abans de la mitjanit d’aquest dijous a divendres, després que sonés l’alarma de l’equipament i els veïns advertissin la policia. El van trobar a la plaça d’Olímpia, a pocs metres de l’estadi.

Volia robar cervesa

Segons expliquen fonts del club, el jove detingut no va actuar sol. Hi hauria un segon individu que s’hauria escapat de la policia. El més curiós del cas és que els joves pretenien robar begudes, entre les quals cervesa, de la zona Vip de l’estadi, on a la mitja part dels partits se serveix càtering.

Els lladres haurien accedit a les instal·lacions enfilant-se per la zona de tribuna. Aleshores, ja van ser vistos i una veïna va alertar la policia. A sobre, moments després, va sonar l’alarma. El jove detingut, a la plaça d’Olímpia, no va trobar escapatòria i els agents se’l van emportar a comissaria.

La bretolada li pot sortir cara. Se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i els agents actuants van instruir les diligències judicials.

Publicitat
Comentaris
To Top