Ciutat

Estudien les causes de l’enfonsament del carrer de Sao Paulo, a Nostra Llar

Els veïns han denunciat en diverses ocasions l’estat del paviment, enfonsat. L’Ajuntament de Sabadell n’estudia les causes

/ Lluís Franco

El carrer de Sao Paulo fa un any i mig que s’està enfonsant. L’Ajuntament de Sabadell n’investiga les causes després que els veïns hagin denunciat en diverses ocasions l’estat del paviment.  “No només ens posem en alerta pel perill que això comporta, també perquè dificulta la circulació i la mobilitat”, explica Teresa Coret, presidenta de l’associació de veïns de Nostra Llar-Sant Oleguer. Segons el veïnat, les pluges del mes passat van accentuar el desnivell a aquest carrer.

Fonts municipals avancen que ja s’estan estudiant solucions tècniques per respondre a l’esfondrament i s’està controlant que no acabi afectant la xarxa de clavegueram.  L’Ajuntament de Sabadell, que va inspeccionar la zona fa un parell de setmanes, va extreure sediments de restes orgàniques però no existeixen indicis d’arrossegaments de terres al clavegueram. 

Un antic abocador

En tot cas, el parc de Nostra Llar i els carrers que l’envolten estan ubicats a un antic torrent que es va fer servir com a abocador anys enrere i es va omplir amb materials de poca qualitat de forma descontrolada. “Tenim constància que s’han produït assentaments del terreny en aquests punts”, sostenen fonts municipals. Podria ser, doncs, una de les causes d’aquest desperfecte. D’altra banda, els tècnics han detectat en una nova inspecció que la claveguera presenta desnivells entre els tubs que la conformen.

El veïnat reclama que es faci una actuació integral al barri per donar resposta als problemes de pavimentació. També apunten desperfectes al carrer de Buenos Aires: “El paviment està trencat i cada cop que passa un vehicle genera un soroll molt molest”, lamenta l’Anna, veïna de la zona.

Publicitat
Comentaris
To Top