Publicitat
Diners

El programa CambrAccelera donarà impuls a les ‘start-ups’ locals

CEDIDA

Aquest divendres, 4 de juny, es posa en marxa el programa CambrAccelera, dissenyat conjuntament per la Cambra de Comerç de Sabadell i la firma Conector per facilitar el desenvolupament de les start-ups a la nostra demarcació.

La Cambra i Conector faran una selecció de projectes empresarials innovadors que participaran en el programa d’acceleració, que arrencarà el pròxim setembre i que permetrà, durant 6 mesos, que els participants es beneficiïn del suport i assessorament de mentors de la xarxa de Conector i de directius de les empreses associades a la Cambra.

En aquests sis mesos, les start-ups seleccionades rebran formació sobre diferents àrees de negoci i accediran als espais de coworking de la Cambra. De forma complementària, gaudiran dels beneficis de ser socis preferents del Club Cambra Sabadell.

Les candidatures poden presentar-se mitjançant les pàgines web de la Cambra de Comerç de Sabadell (www.cambrasabadell.org/ca/blog/PresentacioCambrAccelera/) i de Conector (www.conector.com/programas/cambraccelera). L’anàlisi de les propostes finalitzarà a principis d’agost.

Com a culminació del programa, el pròxim febrer tindrà lloc el Demo Day, esdeveniment en el qual les start-ups participants presentaran els seus projectes i idees davant inversors i fons d’inversió per tal d’aconseguir finançament.

La Cambra de Comerç de Sabadell, fundada el 1886, té com a objectiu contribuir al desenvolupament econòmic de la seva demarcació a través del suport a les seves 35.000 empreses i emprenedors.

Conector Startup Accelerator és una acceleradora d’start-ups creada fa 7 anys per alguns dels emprenedors i inversors més destacats de l’Estat espanyol.

Publicitat
Comentaris
To Top