Publicitat
Ciutat

FGC amplia l'horari fins a les dues de la matinada divendres i dissabte

El metro de Barcelona, Ferrocarrils de la Generalitat i TRAM han ampliat el servei fins a les dues de la matinada els divendres i dissabtes després que els bars i els restaurants puguin obrir fins a la una de la matinada, una hora més tard que fins ara. També podran romandre obertes fins a la una de la matinada les activitats culturals i esportives les botigues de productes de primera necessitat i les que hi ha a les benzineres. Pel que fa al NitBus de l'AMB i de busos nocturns de la Generalitat, oferiran el 100% del servei, com fins ara. L'horari fins a les dues de la matinada ja serà vigent a partir d'aquest divendres. L'ATM recorda que els usuaris han de dur la mascareta correctament i que és obligatori el seu ús.

El Procicat va aprovar aquest dimecres allargar fins a la 1 de la matinada l'horari de la restauració, la cultura i les botigues de conveniència a partir de divendres. A més, també s'ampliarà del 50% al 70% l'aforament al comerç i als gimnasos, i es permetrà un 20% d'ocupació en activitats culturals i esportives a l'aire lliure que se celebrin en recintes amb capacitat per a més de 15.000 persones.  A més, podrà obrir la restauració a dintre d'equipaments esportius i culturals, com sales de concert, teatres o cinemes. També s'incrementa del 30 al 50% l'aforament a parcs i fires d'atraccions.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top