ESPORTS

Amics Pou Nou Escorial és nou equip de Segona Divisió B

L'eufòria s'ha desfermat entre els jugadors sabadellencs / CEDIDA (A.Pou)

Aquesta vegada, sí. L'Amics Pou Nou Escorial és nou equip de la Segona Divisió B de futbol sala després de superar en la final del play-off de Tercera a Les Corts (5-4) en un escenari de luxe com el pavelló de Santa Coloma de Gramenet. L'equip dels Merinals consuma així el seu quart ascens en cinc anys des de la seva refundació de la mà de l'històric president Teodoro Robles i ara competirà a la tercera categoria estatal juntament amb Club Natació Sabadell i CE Escola Pia.

El duel decisiu ha tingut tots els ingredients d'una gran final: alternances, bon joc, nervis i, sobretot, una elevada dosi d'emoció fins a l'últim segon. Ha començat amb una forta pressió el conjunt de Francis Barragán, però en 5 minuts s'ha trobat amb un 0-2 en contra, fruit de dos contraatacs mortífers de l'equip barceloní. Un cop dur, però han sabut reaccionar els sabadellencs i el capità Cintu Aranda ha tret el seu orgull habitual per escurçar diferències aprofitant un rebuig del porter a xut de Dani Salgado. Per cert, el capità ha demanat el canvi i semblava lesionat, però ha tornat a la pista.

L'últim minut de la primera meitat ha estat màgic per Amics del Pou que ha remuntat el marcador de manera espectacular gràcies als gols de Dani Salgado i Josete. La dinàmica positiva ha tingut continuïtat a la segona part en una acció magistral del veterà Salgado, fent una vaselina impossible davant el porter. El 4-2 semblava encarrilar la victòria, però la segona groga i expulsió de Cintu Aranda -per una errada en els canvis- i el tercer gol de Les Corts ha provocat uns moments de dubte. Una acció d'infortuni, amb un gol en pròpia porteria, ha col·locat de nou l'empat (4-4).

Precisament en el moment més crític, el Pou ha exhibit la seva gran capacitat de supervivència i ha posat setge la porteria rival, amb tres ocasions claríssimes sense premi. Una recompensa que ha trobat finalment Raúl Martín en una acció personal i definició impecable. Era el 5-4. Ha tocat patir fins a l'últim instant. Les Corts, amb la tàctica del porter-jugador, ha pressionat amb força i llavors ha aparegut el porter Carlos Sánchez amb dues intervencions providencials. L'eufòria s'ha desfermat sobre la pista i després amb el nombrós grup de seguidors sabadellencs desplaçats al pavelló colomenc. No va poder ser l'any passat, però no ha fallat Amics Pou en el seu segon intent. El futbol sala sabadellenc segur que hi guanyarà. Ara, el president Teodoro Robles i l'equip tècnic i directiu hauran de treballar de valent per reforçar l'equip i poder consolidar-se a Segona B, una categoria molt potent.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top