ESPORTS

Victòria per la mínima del femení del Sabadell davant del Palautordera (5-4)

La celebració d'un dels gols arlequinats | CES

De menys a molt més. El primer equip femení del Sabadell ha superat al Palautordera per 5 a 4 i, amb aquest resultat, creixen molt les possibilitats d’aconseguir la permanència en la categoria Preferent.
El partit ha començat sense un dominador clar i amb errors permanents per part de tots dos costats. A causa de tals errors, el conjunt visitant ha pogut avançar-se primer aprofitant la ineficàcia en el joc arlequinat.
Però poc li ha durat l’alegria a les visitants que han vist com ràpidament el Sabadell li ha donat volta el partit. El primer temps ha finalitzat amb un 2 a 1 a favor de la localía.
Després de la represa, ha donat la sensació que tot seria control local ja que ràpidament el marcador s’ha posat 4 a 1. No obstant això, el Palautordera no ha volgut donar res per fet i el partit ha finalitzat 5-4 amb una victòria per la mínima del conjunt arlequinat. Un segon temps que on han plogut els gols i l’emoció no donava res per finalitzat.
D’aquesta manera el Sabadell ha recuperat la jornada 5 de la millor forma, que ha estat pendent des del mes de febrer, igual que el partit que es disputarà la setmana vinent quan el conjunt blanc-i-blau visiti al Pubilla Casas i d’aquesta manera acabi la temporada.

Comentaris
To Top