Publicitat
El teu defensor

El teu defensor: “El terra s’enfonsa quatre dits”

EL TEU DEFENSOR

Dolors Domènec, de Ca n’Oriac, denuncia humitats i filtracions al pàrquing al carrer de Narcís Nonell, a la plaça d’Espanya.

Enfonsament de la vorera a blocs de plaça d'Espanya

Un paviment que s’enfonsa a sobre de l’aparcament del bloc. Això és el que la veïna Dolors Domènec, de la plaça d’Espanya, denuncia al Diari de Sabadell. La resident de Ca n’Oriac explica que “hi ha un enfonsament de la vorera dels blocs 12 a 16 de la plaça d’Espanya, que provoca que es bufin les parets del garatge amb el conseqüent esfondrament de la paret del pàrquing”. La veïna es queixa que “com que a sobre del pàrquing hi ha el carrer, quan plou apareixen filtracions i cau aigua al garatge”.

Això fa que hi hagi una humitat molt important al soterrani, que fa que el guix i la pintura caiguin, a vegades a sobre dels cotxes que hi ha aparcats. “Hi ha trossos en què el terra del carrer s’ha enfonsat quatre dits, i si no hi ha hagut un accident és per pura sort”, diu alarmada la veïna. Pel que fa a la possibilitat de reparar els desperfectes, Domènec diu que “el problema principal és que el sostre es bufa per molt que l’arreglem, i la pintura cau”.

Ella explica que el seu no és l’únic bloc afectat, ja que és un problema generalitzat a la zona. Tanmateix, “els altres blocs ja estan arreglats, però entre el 12 i el 16 encara estan enfonsats”. Explica que des de la comunitat van trucar a l’Ajuntament “i encara estem esperant una resposta”. “L’Ajuntament se’n renta les mans, i això que aquests són pisos de Vimusa”, lamenta. Ella no és l’única veïna d’aquests blocs que denuncia l’enfonsament del terreny i les conseqüències per als soterranis.

El Francisco, un altre veí, explica que “tota la zona està plena de forats i esvorancs”. Creu que el canvi de nivell respon a les arrels dels pollancres que hi ha a la part enjardinada del carrer de Narcís Nonell. I és que, segons ha comprovat el D.S., el paviment té depressions a diversos punts de la zona.

Des de l’Ajuntament indiquen que han hagut de comprovar si era causat pel subministrament i “es repararà al més aviat possible"

L’Ajuntament de Sabadell va rebre la petició de resposta d’El teu defensor i va començar a investigar les causes del problema. Segons expliquen fonts del consistori, es va haver de comprovar “si era a causa del subministrament o no”. Un cop esclarit, l’Ajuntament ha respost que ja s’ha comprovat la incidència i “es repararà al més aviat possible”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top