Ciutat

Els mercats municipals estrenen una plataforma de compra ‘on-line’

Una dona comprant fruita al Mercat Central / VICTÒRIA ROVIRA

L’Ajuntament de Sabadell, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha posat avui en marxa una plataforma de compra per internet als mercats municipals de la ciutat. Aquesta plataforma s’inicia amb el Mercat Central i, més endavant, s’hi incorporaran la resta de mercats. De moment, s’han sumat un total de 16 establiments a aquesta iniciativa, que permetrà la compra a totes les parades del mercat que s’hi hagin adherit i rebre la compra a domicili.

La tinenta d’alcaldessa de l’Àmbit de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González, ha assenyalat que la plataforma “ha de permetre de manera senzilla i intuïtiva la compra a les parades del mercat” i que “és una eina que ha d’incrementar la competitivitat dels mercats i accelerar el procés de transformació digital“.

Les comandes, de moment, només arribaran a Sabadell, però es preveu que, més endavant, es pugui fer el repartiment a les poblacions del voltant. El repartiment a domicili es farà de dimarts a dijous, de les 10 h a les 14 h, i de 17 a 20 h; els divendres, de les 10 h a les 20 h, i els dissabtes, de les 10 h a les 14 h. El cost de l’enviament serà de 5,95 € per comanda i es farà un 10% de descompte en l’import de la compra durant el primer mes de funcionament de la plataforma. A banda, l’enviament es farà a través de bicicletes elèctriques.

Comentaris
To Top