Ciutat

FOTOS: Tot a punt perquè arrenqui l’Embassa’t

L’Embassa’t prepara el teló perquè comenci a sonar la música. El festival se celebrarà entre el dijous 10 i el diumenge 13 de juny a l’Amfiteatre del parc de Catalunya. Hi haurà vuit concerts, amb set artistes electrònics i una destacada presència femenina, ja que deu de les quinze actuacions seran a càrrec d’artistes femenines.

Els organitzadors hi esperen un mínim de 4.000 persones durant tot el cap de setmana. Serà també el moment de recuperar l’amfiteatre del parc Catalunya per dur-hi a terme grans esdeveniments, un escenari que ja està preparat.

Un cartell divers

Hi participaran Luis Costa b2b Christian Len, Sidonie, mouseDown, Pau Vallvé, Virginie, Carles Viarnès & Alba G. Corral, Sher, Rigoberta Bandini, Sonido Tupinamba, Manel, Karina Hossack, Lu Rois, T. Modet, Xiula i Maria Arnal i Marcel Bagés.

D’altra banda, el diumenge hi haurà el torn del Petit Embassa’t, amb la participació dels Gegants de Gràcia, els Gegants de Sant Llorenç Savall i els Bastoners de Sabadell, en un intent de promoure la cultura popular i de programar activitats familiars.

Comentaris
To Top