Diners

BNI VOS Premium Sabadell, cinc anys fent créixer el teixit comercial i empresarial

Parlament d'Ángel Palma, president del ‘chapter’ sabadellenc de BNI (FOTOS: J. MARTÍN)

BNI VOS Premium Sabadell, el chapter local de l’organització de xarxes empresarials privada i global líder al món, ha celebrat aquest dijous, al jardí i l’amfiteatre de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, el seu 5è aniversari amb la presència de la quarantena de membres del grup i diversos convidats.

La presentació va anar a càrrec d’Ángel Palma, president del chapter sabadellenc de BNI, comptant amb l’assistència de Montserrat González, tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de l’Ajuntament de Sabadell, i Tiago da Cunha, director nacional de BNI.

Palma va destacar l’activitat creixent de BNI a Sabadell, així com la contribució del grup a pal·liar la situació de crisi generada a la societat i l’economia per la pandèmia de la Covid-19. “Som 41, però volem arribar en breu als 70 membres”, animant als comerciants, professionals i empresaris de la ciutat a integrar-s’hi.

En aquest acte, es va fer un reconeixement als membres fundadors del chapter de Sabadell i a tots aquells que han format part de l’organització en aquest temps.

Com activitats complementàries, Moisès Martínez va desenvolupar la ponència ‘Valors i lideratge empresarial’, es van presentar alguns casos d’èxit i es van dur a terme diferents tallers per als assistents.

4,90 MILIONS D’EUROS

Els membres de l’organització BNI, fundada l’any 1985, es donen suport per fer créixer els seus negocis. La seva filosofia es basa en la idea de Givers Gain: “Els que donen, reben”.

En aquests cinc anys a Sabadell, BNI ha ajudat a més de 100 empreses a incrementar el seu volum de negoci, amb un valor total de gairebé 4,90 milions d’euros.

Com funciona BMI? Cada setmana, en milers de comunitats de l’organització a tot el món, els seus membres es reuneixen amb altres empresaris i professionals de confiança amb l’objectiu d’intercanviar, de forma desinteressada, referències de feina i construir i alimentar relacions econòmiques satisfactòries per a tothom.

Com va recordar Ángel Palma, BNI ofereix accés a capacitació empresarial, aprenentatge entre iguals i oportunitats per establir contactes i fer negocis amb centenars de milers de membres de l’organització a tot el planeta.

Montserrat González es va felicitar per tenir una nova entitat referent a la ciutat. “Ara que Sabadell està immersa en una nova etapa de desenvolupament, per superar la pandèmia, es fa necessari un creixement intel·ligent, i agafen valor aquelles organitzacions que contribueixen a crear riquesa i ocupació”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top