Oci i cultura

La canalla també balla!

Els membres de la banda Xiula / DS

No fa gaire que s’ha popularitzat anar amb la canalla als festivals. Especialment, gràcies a uns auriculars protectors (que redueixen fins a 85 dels prop de 100 decibels que poden sonar a un concert o discoteca). Potser podeu anar amb auriculars a la resta de concerts, però heu de saber que també hi ha sessió matinal adreçada al públic infantil. 

Arrencarà amb un concert de la banda Xiula, música ballable i entranyable, plena de divertides repeticions, que resultaran molt suggeridores per a la quitxalla. La banda, formada per Jan Garrido, Rikki Arjuna, Adrià Heredia i Marc Soto, assegura sense rubor que els encanta “liar tota mena de pollastres” per a qualsevol tipus de públic. “Tenim una mirada farandulera, però professional. Treballem amb continguts crítics i amb esperit”. Xiula és, juntament amb El pot petit, una de les bandes de públic familiar amb més projecció de l’escena catalana. 

Un cop acabat el concert, el recinte firal viurà una cercavila amb els gegants de Gràcia, els gegants de Sant Llorenç Savall i la colla infantil dels bastoners de Sabadell. Un petit akelarre que torna a posar el focus en les ballades de les entitats de la cultura popular, que fa quasi 15 mesos que estan aturades. 

Assaig de la colla infantil de bastoners / DS

Comentaris
To Top