Ciutat

Sabadell, entre les ciutats amb més infidels de l’Estat

A Sabadell, es busquen aventures. La ciutat es troba en el 13è lloc del rànquing d’usuaris d’Espanya de la xarxa social Ashley Madison, una plataforma que posa en contacte persones que busquen relacions més enllà de les seves parelles. Després de tantes restriccions, és aquest l’estiu de l’amor –o de les infidelitats–?

Respecte al rànquing que la mateixa plataforma va publicar durant del confinament, Sabadell ha avançat una posició. Terrassa està per darrere, en 15a posició. No ha transcendit el nombre d’usuaris de la xarxa social a la ciutat, però podrien ser milers. Un atac hacker al web d’Ashley Madison l’any 2015 va revelar que uns 5.400 sabadellencs utilitzaven la plataforma, segons el portal que va recollir les dades, Malfideleco. Un 90% eren homes.

“La vida és curta, tingues una aventura”. És el lema amb què es presenta al seu web la xarxa social, que anuncia “connexions discretes” extramatrimonials. És present a 52 països, amb 70 milions d’usuaris. Segons l’empresa, la mitjana d’edat ronda entre els 30 i els 40 anys.

Catalunya se situa en el número 1 de l’Estat. Però no és Barcelona on hi ha més taxa d’usuaris infidels, ja que té per davant Manresa. Aquest és el rànquing que ha elaborat Ashley Madison.

  1. Manresa
  2. Barcelona
  3. Lleó
  4. Madrid
  5. Granada
  6. València
  7. Alcalá de Henares
  8. Castelló
  9. Bilbao
  10. Alacant
  11. Sant Sebastià
  12. Palma de Mallorca
  13. Sabadell
  14. Pamplona
  15. Terrassa
  16. Sevilla
  17. La Corunya
  18. Saragossa
  19. Màlaga
  20. Vigo

/ Ashley Madison

Comentaris
To Top