Ciutat

Avís per pluja intensa a Sabadell aquest dijous

Els ruixats estan sent protagonistes aquesta setmana

Les pluges poden arribar amb força aquest migdia a Sabadell. El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès un avís per intensitat de pluja durant el dijous al litoral i prelitoral català, especialment a les comarques a l’est del territori, entre les quals el Vallès Occidental.

Els ruixats ja han estat protagonistes aquesta setmana. Dilluns, van caure més de 10 litres durant la jornada, amb acumulacions de més de 3 mm en poc més de mitja hora. Una situació que es pot repetir aquest dijous. Toca agafar el paraigua.

De fet, la inestabilitat es mantindrà en els pròxims dies, amb un pronòstic marcat per les pluges divendres i també el cap de setmana. L’ambient ennuvolat anirà acompanyat d’una temperatura al voltant dels 20 graus a la ciutat.

FOTOS | Setmana de pluja a Sabadell

Comentaris
To Top