Oci i cultura

FOTOS: Pau Vallvé enlluerna el públic amb la tendresa de les seves cançons

El festival Embassa’t va esgotar ahir el seu segon dia. Centenars de persones es van desplaçar fins al parc de Catalunya de Sabadell, aferrat a l’Eix Macià, per gaudir de diversos concerts al llarg de la jornada. Carles Viarnès & Alba G. Corral van ser els primers a actuar i després va ser el torn de Virginie i de Pau Vallvé. Els dos primers van animar al públic assistent i l’últim va enlluernar els assistents amb la tendresa de les seves cançons. Per sort, als fanàtics de la música encara els queden dos dies més de festival. Avui és torn de Manel, i demà cantaran Karina Hossack, la sabadellenca Lu Rois, Maria Arnal i Marcel Bagés, entre d’altres. A continuació, podeu veure un recull de fotos de la jornada d’ahir:

Carles Viarnès, en un moment del concert / VICTÒRIA ROVIRA

El públic s’aixeca durant una actuació del passat divendres / VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

Pau Vallvé, en un moment del concert / VICTÒRIA ROVIRA

Pau Vallvé tocant una de les seves cançons / VICTÒRIA ROVIRA

El músic barceloní va fer aixecar el públic de les seves cadires / VICTÒRIA ROVIRA

Estampa del concert de Vallvé d’ahir a la nit / VICTÒRIA ROVIRA

Comentaris
To Top