Publicitat
EDITORIAL

La (in)dignitat de l’espai públic

Pixades a les cantonades, ampolles de vidre trencades a terra, gots i cerveses deixades, marques de pneumàtics a l’asfalt. Són algunes de les evidències del darrer cap de setmana a Sabadell. Només entre dissabte i diumenge es van produir un centenar d’incidents per sorolls a la ciutat.

La desescalada ha retornat la festa al carrer, però amb la seva pitjor expressió: a banda de la brutícia, els veïns han de patir els crits i la música a tot volum fins a les tantes de la matinada. Un incident amb petards la matinada de diumenge en ple Passeig, que va provocar una forta detonació, creua un límit més en la disbauxa incívica que han de patir els veïns de la nostra ciutat. La Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra han actuat davant de la pujada dels actes incívics.

Tanmateix, és necessari augmentar el desplegament policial nocturn per reforçar el control dels carrers i garantir el bon descans dels veïns, també durant els caps de setmana. El Govern municipal va aprovar ahir un paquet d’actuacions d’obra pública de més de cinc milions d’euros, que inclou asfaltatge i reformes de carrers importants, com el de la Indústria i Goya, un primer pas per arreglar la ciutat. Ara falta que tothom se la senti seva i vetlli per la dignitat de l’espai públic.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top