Diners

B2Brouter crea un model de facturació electrònica per al mercat alemany

Oriol Bausà a les instal·lacions de B2Brouter (CEDIDA)

La companyia sabadellenca B2Brouter i la Universitat de Koblenz Landau (Alemanya) han creat i implementat un model a mida de facturació electrònica a l’àrea Rin-Neckar, una de les zones més desenvolupades del país centreeuropeu.

B2Brouter, portal de referència en facturació electrònica, compta amb 120.000 usuaris a tot el món, oferint a empreses i professionals un sistema d’e-factura únic -gratuït i universal- en una dotzena d’idiomes diferents (Austràlia i Nova Zelanda són alguns dels darrers països incorporats).

D’acord amb la Universitat de Koblenz Landau, B2Brouter ha dissenyat un model específic de facturació electrònica per a diferents ajuntaments de l’àrea metropolitana Rin-Neckar, prop de Frankfurt, que té una població de 2,3 milions d’habitants (en ciutats com Mannheim, Heidelberg o Ludwigshafen).

Model que compleix totes les exigències i estàndards de qualitat europeus i que ha estat patrocinat pel programa Connecting Europe Facility, fons de la UE destinat a inversions en infraestructures de transport, energia i projectes digitals per millorar la connectivitat entre els estats membres.

Oriol Bausà, el director general, recorda que B2Brouter és “l’única empresa d’Espanya que ha aconseguit participar en el programa en aquesta zona per potenciar la e-factura entre les empreses privades i les administracions públiques”, tot i que la Covid-19 ha retardat una mica el desplegament de la factura electrònica a Alemanya.

Precisament, Bausà forma part del grup d’experts que assessora a la xarxa europea d’intercanvi de documents Peppol sobre els models de la facturació electrònica.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top