Publicitat
Oci i cultura

L'Embassa't anuncia nova data per al 2022, amb Ladilla Rusa en el cartell

Públic de l'Embassa't 2021 / VICTÒRIA ROVIRA

El Festival Embassa't de Sabadell ha tancat la dotzena edició amb 4.500 assistents i totes les entrades venudes a tres concerts: els de Manel, Rigoberta Bandini i Xiula, protagonistes del Petit Embassa't.

La principal novetat d'aquesta edició ha estat la nova ubicació a l'amfiteatre del parc de Catalunya, que s'ha confirmat com un encert i que repetirà en l'edició de l'any vinent, que tindrà lloc el 20 i 21 de maig del 2022. De fet, ja hi ha dos noms confirmats: Ladilla Rusa i Dani.

Per agrair la seva fidelitat, els assistents d'aquesta edició han tingut accés prioritari i, de moment, únic a una venda d'entrades limitades per a l'edició del 2022 a través d'uns codis QR inserits a les lones laterals de l'escenari de l'Embassa't.

Lu Rois i Maria Arnal posen punt final a l'Embassa't més especial

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top