Ciutat

Detingut per amagar dos quilos de droga a la porta del cotxe a Sabadell

Intentava que 900 grans d'haixix i 955 grams de cocaïna passessin desapercebuts a la porta del seu vehicle, però no va ser així. Mossos d'Esquadra i Policia Municipal van detenir un home, de 45 anys i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, el passat 10 de juny en un control a la plaça de Sant Julià.

Els fets van succeir al voltant de les 19.20 h, durant un control de pas que agents de la unitat ARRO de Mossos havien muntat a la plaça de Sant Julià amb l'objectiu de fer prevenció i tasques de seguretat ciutadana. Durant l’operatiu van observar com un vehicle, després adonar-se de la presència del control, va realitzar una maniobra de marxa enrere amb l'objectiu d'evitar-lo.

Immediatament, una patrulla d’ARRO el va aturar i va comprovar que el conductor es mostrava molt nerviós i donava respostes poc coherents. Per aquest motiu, van escorcollar-lo i li van localitzar a la butxaca del pantaló 1.250 euros.

Diners i droga intervinguda a la plaça de Sant Julià / Mossos

Tot seguit, la patrulla va observar que la porta del conductor del vehicle estava manipulada i quan la van desmuntar van trobar 900 grams d’haixix i 955 grams de cocaïna. Davant de la situació, els agents van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. El detingut va passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Sabadell, que va decretar llibertat amb càrrecs.

 

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top