Ciutat

Els sabadellencs d'entre 35 i 39 anys ja poden demanar hora per vacunar-se

Punts de vacunació a la Pista / CEDIDA

El Departament de Salut ja ha obert el calendari de cites perquè les persones d'entre 35 i 39 anys puguin vacunar-se contra la Covid-19. Fa només una setmana que es va obrir la franja d'entre 40 i 44 anys. La Comissió de Salut Pública va aprovar aquesta setmana que pugui coincidir la vacunació dels grups d'edat que queden per vacunar, els de 30-39, 20-29 i 12-19.

Aquest col·lectiu d'edat ja pot reservar hora, dia i lloc a través d'aquest enllaç.

Salut argumenta que atesa la disponibilitat més elevada de vacunes en les pròximes setmanes, la situació epidemiològica actual i per una qüestió organitzativa ara que s'entra en el període estival, podrà anar coincidint la vacunació dels diferents grups mantenint l'ordre d'edat descendent.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top