Ciutat

Les botigues del Centre guanyaran espai als carrers

/ O.E.

El comerç del Centre de Sabadell torna a sortir al carrer dos anys després. Els dies 9 i 10 de juliol els comerciants que així ho decideixin tornaran a muntar les seves parades a peu de carrer, una iniciativa que ha impulsat l’associació Sabadell Comerç Centre i que cada any aplega una quarantena de botigues. De moment, ja s’han inscrit una vintena de comerciants a una iniciativa que pretén “incentivar les vendes”. Des de l’associació de comerciants asseguren que aquesta campanya “és un reclam perquè el client tingui més al seu abast el producte” i afirmen que cada any “és tot un èxit” en vendes.

De fet, els comerços aprofiten per fer promocions i treure estoc de temporada. “Aquest any pot ser una bona campanya per reactivar l’activitat al carrer”, coincidint amb la relaxació de les mesures per contenir la Covid-19, destaquen des de l’entitat. 

L’objectiu és triple: vendre estoc acumulat, promocionar les vendes del comerç local i atraure nova clientela dins del local per veure el gènere de la nova temporada. “És un format que sol agradar al botiguer, qui ho prova repeteix”, sostenen fonts de l’associació organitzadora. De fet, Sabadell Comerç Centre també dona opció als no socis de l’entitat a participar en la iniciativa que han promogut pagant un preu puntual. La intenció, segons fonts de l’associació, és promoure l’activitat a la ciutat i el comerç de proximitat.

No és una iniciativa exclusiva del Centre. El passat mes de març les botigues de Ca n’Oriac sortien al carrer en una campanya que va ser “tot un èxit”. A tall d’exemple, Nieves Peiró, propietària de Lencería Nieves, va aconseguir multiplicar per tres (+300%) les seves vendes el primer dia de campanya. “Els clients no busquen el producte, se’l troben de cara. I això estimula les vendes”, deia la comerciant. I és precisament el mateix missatge que llança l’entitat del Centre, que ho veu com una oportunitat per impulsar l’activitat comercial després de l’any més dur que ha viscut el sector.

Un sorteig a la Creu de Barberà

Paral·lelament, Eix Comerç Creu ha impulsat un sorteig de 300 euros “en agraïment als nostres clients per ser-hi en els moments més durs”, explica Montse Navarro des de l’entitat. El guanyador rebrà un xec regal de 300 euros per comprar a qualsevol dels més de 35 establiments associats.

Per participar-hi, el client s’ha de fer una foto amb el photocall que hi ha a les botigues del barri i publicar-ho a les seves xarxes socials. El guanyador s’anunciarà el proper 19 de juliol.

Comentaris
To Top