Publicitat
EDITORIAL

Parlem també dels joves

La crisi Covid ens ha servit per veure alguns problemes socioeconòmics enquistats, com l’estat precari dels serveis de la gent gran, la falta de recursos destinats a la sanitat pública o la gran dependència que tenim com a país respecte el turisme i la restauració, entre molts d’altres.

El coronavirus també ha evidenciat una realitat difícil i que hem d’afrontar amb urgència: la joventut ho està passant malament, ens necessita. 1.158 sabadellencs menors de 24 anys no tenen feina, un terç dels joves catalans (33%) està a l’atur. Hi ha desenes d’històries amb noms i cognoms darrere els freds números de les estadístiques: joves que viuen en un entorn advers, amb dificultats per seguir amb els estudis i aconseguir un futur laboral pròsper.

La Fundació Impulsa aterrarà a Sabadell el proper curs 2021-2022 amb un projecte sota el braç: becar joves de quart d’ESO amb un gran potencial perquè puguin estudiar cicles de Formació Professional i puguin créixer a través de la mentoratge d’empresaris i emprenedors de la ciutat. Una iniciativa així posa les bases per oferir un futur millor per als joves sabadellencs. El seu futur serà el de tots. I els seus encerts, també.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top