Ciutat

L’Ajuntament evita posicionar-se sobre la recepció institucional a Carme Forcadell

Forcadell saluda als assistents en un acte d'ERC/ VICTÒRIA ROVIRA

Sabadell rebrà l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell, a la Plaça de Sant Roc, a les 19 h. La sabadellenca és en llibertat des de dimecres passat, 23 de juny, després de 1.189 dies de condemna a la presó de Wad-Ras.

Forcadell serà a Sabadell, però si res no canvia no serà rebuda institucionalment a l’Ajuntament. El govern municipal, format per PSC i Podem, no s’ha posicionat sobre si obrirà les portes de la sala de plens del consistori o no a l’expresidenta del Parlament.

És una petició que ha presentat per escrit el portaveu del grup municipal d’ERC, Gabriel Fernàndez. A la formulació, no hi ha posat data, encara que sí que ha demanat que sigui “com més aviat millor”. L’Ajuntament ha contestat a aquest que no es manifestarà amb declaracions sobre la qüestió.

Els primers actes

L’acte està organitzat pel grup de suport Free Carme Forcadell and free them all i s’hi han sumat diferents entitats sobiranistes. Es tracta d’una rebuda que Sabadell ja va intentar ara fa un any, quan es va concedir el tercer grau a l’expresidenta del Parlament i es va organitzar un acte per donar-li la benvinguda a la cituat. La Covid va frustrar la convocatòria.

Després de la sortida de Wad-Ras, on va titllar els indults de “petita victòria”, Forcadell ha participat en una rebuda institucional al Palau de la Generalitat. Hi va estar aquest dilluns, juntament amb la resta de líders polítics indultats.

Forcadell, al matí, també va ser en la seva primera reunió de la Permanent Nacional d’ERC, juntament amb Raül Romeva, Dolors Bassa i Oriol Junqueras

Comentaris
To Top