Publicitat
Diners

El Banc Sabadell i Fluidra tanquen el primer semestre liderant les pujades de l’IBEX 35

El Banc Sabadell i Fluidra són valors sòlids de l'IBEX 35 (CEDIDA)

El Banc Sabadell (BS), entitat que lidera el quart grup bancari espanyol, i Fluidra, la multinacional sabadellenca de la piscina i wellness, han tancat el primer semestre del 2021 comandant les majors pujades del selectiu IBEX 35.

El BS i Fluidra formen part de la vintena de cotitzades (la resta de la banca i els valors cíclics) que registren una major revaloració que l’acumulada per l’IBEX 35, que tanca el semestre amb una pujada de l’11%.

En el cas del Sabadell, és l’empresa que més avança en el període gener-juny, amb una pujada del 70%, tot i que ha arribat a acumular un 90% (a principis d’any, l’acció SAB valia 0,3478 euros i ara es situa en 0,5742).

Cal recordar que l’entitat que presideix Josep Oliu fou el valor més castigat a borsa el 2020. La recuperació de l’activitat, la decisió de continuar en solitari després de no materialitzar-se la fusió amb BBVA i els objectius del nou pla estratègic són factors que han fet variar el rumb del BS a borsa.

Com a segona empresa més revalorada del selectiu espanyol figura Fluidra, amb un 67%. La companyia, que es va estrenar a l’IBEX 35 el 29 de març (substituint Bankia), ja registrava en aquell moment un +12,5%.

Fluidra ha assolit màxims històrics en la seva cotització en les darreres setmanes, per sobre dels 34,5000 euros per acció (dimecres tancà a 33,4500).

Publicitat
Comentaris
To Top