Diners

Mila de Lucila: Sabates de disseny ‘made in Sabadell’

Mila de Lucila és l’aposta personal de Milagros Moreno, bilbaïna d’origen i sabadellenca d’adopció. Després d’anys treballant al món del turisme, va fer un tomb a la seva vida i va crear una empresa de sabates de dona, un producte de qualitat per competir en un mercat molt exigent.

Mila Moreno defineix Mila de Lucila com “una marca de calçat de disseny propi, 100% made in Spain. Des del primer pas, amb el rigorós procés de selecció de l’adobat de pells d’origen nacional, fins al disseny del packaging. La tecnologia és important, però la qualitat artesanal ho és més”.

Mila Moreno / D.S.

Després de 20 anys al sector turístic, “em vaig sentir desmotivada. No obstant això, conèixer infinitat de països i cultures va aflorar la meva passió per la moda. Vaig prendre la decisió de formar-me en el disseny de calçat i crear la meva pròpia marca”.

S’inspira “en dones que fugen de les estridències i les modes passatgeres, i persegueixen l’elegància intemporal. Avui en dia, les dones demandem una moda sensata i intel·ligent: calçat que perduri”.

Mila Moreno no camina sola en aquesta aventura. Compta amb “socis amb capacitats complementàries, que fan que les idees, encara que individuals, tinguin un major recorregut”.

L’èxit rau també en “proveïdors que reuneixin els estàndards de qualitat que buscàvem per al nostre calçat i que confiïn en una empresa de nova creació”.

Un procés de producció “molt laboriós. Requereix moltes hores de treball i de mans molt expertes i curoses capaces d’executar amb minuciositat totes les fases”.

/D.S.

Finançament? “Tots els recursos per a la posada en marxa i posterior desenvolupament del projecte són fons propis provinents de les aportacions dels socis”.

Mila Moreno recomana emprendre “sempre que tinguis confiança en el teu projecte. Il·lusió i un bon pla de negoci són claus. Esperar a que la conjuntura millori no pot ser excusa”.

El producte defineix una empresa i el de Mila de Lucila és, sobretot, versàtil. “Sempre resulten adequats, tant de dia com de nit. Són femenins, elegants i clàssics”. Ara, la novetat són les sabates nudes, “una forma senzilla de crear un look elegant, aprofitant el color natural de la pell i creant la il·lusió d’allargar les cames”.

Comentaris
To Top