Ciutat

S’acceleren els tràmits per iniciar les obres al carrer de la Indústria aquest mes

L’Ajuntament de Sabadell vol avançar al màxim les feines per transformar el primer tram del carrer de la Indústria (Centre) en un espai amb prioritat per a vianants. Fonts municipals expliquen que s’està treballant per iniciar les obres al més aviat possible, aquest mes de juliol, amb l’objectiu que s’hagi avançat tant com es pugui abans de l’inici del curs escolar per generar menys afectacions, que de totes maneres n’hi haurà.

Imatge virtual de com serà el nou carrer de la Indústria / CEDIDA

El tram que serà de vianants és el que va des del carrer de Sant Joan al de Sant Llorenç, de pràcticament 180 metres i on es troben equipaments com l’Oficina d’Atenció Ciutadana, el Servei Municipal de Recaptació, l’escola Sagrada Família o la venda de bitllets de Renfe.

Plànol de l’afectació per les obres / D.S.

L’accés a peu estarà garantit, però és en aquest tram on es produirà la principal alteració en el trànsit, que quedarà interromput i no hi podran passar els vehicles dels veïns ni aquells que hi circulen de pas.

Zona blava gratuïta

El consistori repartirà targetes perquè els residents amb guals afectats puguin estacionar a la zona blava, sobretot pensant en la de l’aparcament del Vapor Turull, al carrer de la Creueta. Es preveu que les obres s’allarguin mig any i estiguin acabades el gener de l’any que ve. Tenen un pressupost de prop de 743.000 euros, finançats en part per fons europeus EDUSI. El projecte preveu deixar la calçada i la vorera al mateix nivell i s’afegiran més arbres als que ja hi ha actualment, així com parterres, per augmentar els espais verds del carrer. Pel que fa als vehicles, només hi podran passar els dels veïns, càrrega i descàrrega de mercaderies i serveis d’emergències.

Reurbanització del carrer de la Indústria: obres a partir del juliol, renovat el gener del 2022

Comentaris
To Top