Oci i cultura

Torna Barderi amb ‘La vida autèntica’

Torna Barderi. I tornarà com el curs escolar, les matrícules als gimnasos i les darreres figues: al setembre. 

L’escriptora sabadellenca publica La vida autèntica, editada per Columna (del grup Edicions 62). I D.S. us mostra en exclusiva la seva portada. I que ens en trobarem, a la nova narració de l’autora de la premiada La memòria de l’aigua? L’acció es desplaça en aquesta ocasió fins l’entorn d’Oliver Bou, qui destacava quan era un nen en l’escriptura de cartes d’amor per als seus companys de classe. Ara, a la cinquantena, convertit en un escriptor de gran èxit de novel·la negra i, un d’aquells antics amics, en Pere, li demana que escrigui unes cartes en nom seu adreçades a la Roxana Segarra per enamorar-la. 

Amb aquest punt de partida, Barderi torna a les llibreries des de la vessant narrativa. La seva darrera publicació, però, va ser Manual aristotèlic d’amor per a dones del segle XXI, un assaig dins la col·lecció Som revolució de l’editorial Destino, que ella mateixa assessora juntament amb l’editora Glòria Guasch.

Barderi també és especialista en estudis de gènere. El 2017 va publicar Camí d’anada i tornada, escrit amb Emma Vilarasau; i el 2018 el volum il·lustrat Dones úniques. Dones d’aquí que no podràs oblidar, un retrat de vuitanta-sis dones dels Països Catalans de tots els temps.

Comentaris
To Top