Ciutat

ERC proposa soterrar el cablejat aeri en mal estat i mal col·locat de Sabadell

ERC demana un pla municipal que, mitjançant un conveni amb les companyies elèctriques i de telecomunicacions, posi fi al cablejat aeri i en faci el soterrament. El grup municipal vol evitar que les línies elèctriques i de telèfon pengin de les façanes, així com les caixes de connexions mal col·locades. És qüestió, sostenen, de seguretat per als veïns i també d’estètica. És per tot això que presentaran una moció en el ple municipal de juliol per buscar reunir el suport de la resta de partits de Sabadell perquè l’Ajuntament actuï.

“El calbejat també es pot trobar, fins i tot, als edificis històrics, la qual cosa suposa un greu impacte sobre el patrimoni arquitectònic de la ciutat. És evident que aquesta situació que enlletgeix els nostres carrers s’ha agreujat els últims anys amb l’extensió de la xarxa de fibra òptica”, al·lega el regidor Santi Valls. ERC vol que l’Ajuntament estableixi un calendari d’actuacions: “Les companyies subministradores no actuaran per iniciativa pròpia”.

Garbuix de cablejat al carrer de la Rosa / D.S.

El grup municipal ha engegat una campanya a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #cablesFaçanesSabadell perquè els ciutadans pengin fotos de cablejat en mal estat o mal col·locat.

Cables de telefonia i pals de llum indignen els veïns pel seu mal estat

Comentaris
To Top